Over ons

Ben jij iemand die continu aan het rennen is en bijna geen tijd voor zichzelf neemt? Of wil je heel graag ontspannen en tot rust komen, maar je weet gewoon niet hoe? Dan zit je op het juiste platform! Soms is namelijk wel goed om even dat momentje voor jezelf te pakken

Ontspanning

Ontspanning

Dagelijks hebben we met bepaalde spanningen te maken. Als je lichaam te lang onder spanning staat kan dit lichamelijk en geestelijke klachten opleveren. Iets wat je als persoon juist wilt voorkomen. Door te rusten geef je jouw lichaam en geest weer even ruimte om op te laden. Ontspannen kan natuurlijk op verschillende manieren. Ontdek handige tips en manieren om weer helemaal tot rust te komen.

Reizen

 

In het leven laat je jezelf soms een beetje meeslepen door alles wat er gebeurd. Je probeert de ballen hoog te houden en dat is ook zeker goed! Toch is het geen overbodige luxe om af en toe er tussenuit te gaan. Doordat je even in een andere omgeving bent, geeft dit je niet alleen meer rust, maar je maakt ook weer meer ruimte in je hersenen vrij voor nieuwe dingen. Het hoeft niet altijd ver te zijn natuurlijk. Ook in Nederland hebben we leuke en prachtige plekken om er even tussenuit te zijn en wij laten je graag zien welke plekken dat zijn!

Reizen
Voeding

Voeding

 

Zonder benzine gaat je auto niet starten. Klinkt logisch, maar dat geldt ook precies voor jouw lichaam. Gezonde voeding zijn de voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft om normaal te kunnen functioneren en zorgt ervoor dat je meer energie krijgt. Je voeding is ook erg bepalend voor je stemming. Het is dus belangrijk om te weten welke voedingsstoffen goed voor je zijn en welke minder. Wij delen daarom graag verschillende blogs over de werking van bepaalde voeding en natuurlijk heerlijke, gezonde en soms iets minder gezonde, recepten!

Sport

 

Voor veel mensen is sporten een uitlaatklep. Vooral als je een hele drukke dag hebt gehad is dit een manier om je hoofd weer even helemaal leeg te maken. De een is super fanatiek met sporten en de ander heeft er misschien iets meer moeite mee. Wij laten je ontdekken welke leuke dingen er zijn rondom sport en beweging, nieuws en handige tips die je meteen in de praktijk kan toepassen!

Sport